Het aanschaffen van een overhemd: waar let je op?

Een belangrijk gesprek, feestje of jubileum. Het aanschaffen van een overhemd kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Al dat gedoe met pashokjes, een over-ijverige medewerker die je gelijk een maatpak probeert aan te smeren én die lange wachtten. Als het even kan het bestellen we de hemden online. Makkelijker en sneller kan niet. Overhemden.com: De overhemden-specialist van Nederland en België

Een belangrijk gesprek, feestje of jubileum. Het aanschaffen van een overhemd kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Al dat gedoe met pashokjes, een over-ijverige medewerker die je gelijk een maatpak probeert aan te smeren én die lange wachtten. Als het even kan het bestellen we de hemden online. Makkelijker en sneller kan niet.

Waar let je op bij het aanschaffen van een overhemd?

Overhemden. Let op de Maat

Bestel een overhemd met de juiste armlengte, schouderbreedte en algemene kostuummaat. Toch gaan veel mannen hier de fout in. Ze bestellen een overhemd met te lange mouwen, te strakke knoopjes of een boord die niet ‘fit’. Laat je vooraf adviseren over je maat, laat je maten opmeten en ga dan over tot de aanschaf! De maatvoering maakt het verschil tussen: dragen of niet dragen.

Overhemden. Let op de Stijl

Wat is jouw stijl? Is dat effen of juist met een uniek printje. De stijl is zeker belangrijk. Maar besef dat de maat vele malen belangrijker is.

Overhemden. Let op de Stof

Goedkoop is niet beter. In tegendeel. Als je zelfverzekerd voor de dag wil komen doe je er goed aan om juist een wat beter hemd te kopen. Dit zie je direct terug. En de stof gaat ook nog eens langer mee. De zogehete win-win situatie.

Overhemden.com: De overhemden-specialist van Nederland en België

 

 

De commentaren zijn gesloten.