Alles over overhemden

Het ene overhemd is dunner of van een fijnere stof dan het andere. Een dunnere stof is fijn in de zomer, een dikkere stof meer geschikt voor de winterperiode. Als je een niet doorschijnend overhemd wil kopen is het verstandig om te letten op het type stof en de dikte van de stof. Een aantal wevingen hebben namelijk de eigenschap sneller door te schijnen dan andere. Alles over overhemden. Overhemden.com: De overhemden-specialist van Nederland en België

Alles over overhemden

Het ene overhemd is dunner of van een fijnere stof dan het andere. Een dunnere stof is fijn in de zomer, een dikkere stof meer geschikt voor de winterperiode. Als je een niet doorschijnend overhemd wil kopen is het verstandig om te letten op het type stof en de dikte van de stof. Een aantal wevingen hebben namelijk de eigenschap sneller door te schijnen dan andere. 

Iedere man heeft er minimaal vijf in de kast hangen: het overhemd. In je leven verslind je er heel wat van. Overhemden zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, maten, pasvormen, stoffen en merken. Niet gek dat het soms lastig is om te bepalen wat jouw perfect overhemd is.

Merk overhemden vertrouwd online kopen

Overhemden.com is er speciaal voor de moderne man in Nederland en België (die ook graag/soms online winkelt). De beste merken overhemden en herenkleding speciaal voor u geselecteerd. Een complete online winkel voor heren.  Nationale en internationale merken overhemden en blouses zoals: Profuomo overhemden (originale, sky blue en informalist), Jacques Britt overhemden (blue en brown label), Emanuel Berg overhemden, Blue Industry overhemden, Jacket & Sons overhemden, Seidensticker overhemden (splendesto, uno en uno super slim) en Sleeve7 overhemden (hemden met extra lange mouw). Alleen de beste merken voor de moderne man online.

Naast overhemden bieden wij de heren ook mooie merken sokken, blouses, ondergoed en accessoires van ondermeer Barts, Happy Socks, ShirtsofCotton T-shirts en Profuomo. Een compleet assortiment aan accessoires voor de moderne man.

Onze tip: Koop geen overhemd met poplin weving. Poplin is een dunne en goedkopere weving en schijnt hierdoor snel door. Kies voor een twill of oxford weving als je een niet doorschijnend overhemd zoekt.

Ik zoek een overhemd dat niet gestreken hoeft te worden

Nooit meer hoeven strijken, een droom voor veel mannen. Gelukkig is er een grote variatie aan strijkvrije overhemden beschikbaar. Helaas is de ervaring dat ook deze overhemden enigszins gestreken moeten worden. Door het overhemd op de juiste manier te wassen en uit te hangen kan het grootste strijkwerk voorkomen worden.

Een aantal tips: Was het overhemd zo nat mogelijk, op een laag toerental en een zo kort mogelijk programma. Was overhemden bij voorkeur alleen met andere overhemden of fijne kleding, dus niet met broeken of handdoeken. Haal het shirt gelijk uit de wasmachine en hang het uit op een hangertje met de knoopjes open. Op deze manier voorkom je onnodig strijkwerk. 

 

Ik heb een andere vraag: stel hem aan de overhemd specialist van Nederland

In dit artikel hebben we een aantal vragen beantwoord. Het kan natuurlijk zijn dat je zelf een andere vraag hebt die hier niet tussenstaat. De overhemd specialist van Nederland helpt je graag: overhemden.com. Hier vind je overhemden in alle maten, pasvormen, kleuren. En de beste merken: zoals Profuomo, Ledûb, Calvin Klein, Circle of Gentlemen en Jacques Britt.

De commentaren zijn gesloten.